tisdag 13 januari 2009

Nuförtiden?

Nuförtiden har jag för sista gången drömt om att äta middag på ett "vackert ställe". Prinsvillan i Tyresö slottspark, som var det sista alternativet, kostar ca 4 500:- att hyra, och då ska man ha mat också. Dessutom får det bara plats 36 i ett rum och 12 i ett annat, och jag vägrar att ha gästerna i två separata rum. För det tredje får man inte flytta bort borden, så att ha mottagning där efteråt är otänkbart. Så det blir inget med det. Men man kan drömma. Och det hade varit vackert, eller hur?


Däremot börjar jag skönja favoriter bland alla idéer jag samlat på mig sedan vi förlovade oss, och det känns som att vi kommer att kunna få ett bröllop som inbegriper saker som betyder något för oss.

På ett diskussionsforum, Kvetch at Indiebride, hittade jag förut idag följande som en tjej hade skrivit om sitt bröllop:

It’s not a show and no one is coming to stare at me, to criticize my dress, or count the cost of my luncheon. I’m too happy to care what any one says or thinks, and I’m going to have my little wedding just as I like it.

Där har vi målbilden.

2 kommentarer:

Karolina sa...

Säg bara till om du vill att jag ska göra något Anja!

Anonym sa...

Tack snällis! Mikael har sagt att du har erbjudit dig att hjälpa till. Jag kommer att take you up on it, men det är för tidigt att göra nåt annat än drömma fortfarande :)