torsdag 1 januari 2009

Datum

Det blir nog inte 21 mars I ALLA FALL. Det är så många saker som hänger på andra saker, men om en månad borde vi veta säkert när det blir. Veleri? Förnamnet bara...

Men härom dagen gjorde M och jag storverk vad gäller planeringen. Vi gick igenom vårt drömbröllop (det är en jättebra idé att tänka helt fritt vad gäller tid, pengar och energinivå och bara skriva fläskiga saker man inte tänker på annars när man tänker "vettigt". En del av idéerna går faktiskt ändå att incorporate i vårt bröllop, så där fick vi några personliga "programpunkter") och vår målbild och arbetade oss bakåt för att se till att det vi planerade blev i enlighet med vår målbild, t ex att jag inte ska bli ett vrak av bröllopet. Mycket bra!

För visst är det så att när man ser på t ex Brigitte Grenfeldts blogg så vill jag också ha middag på ett slott och att en sån där grym fotograf som hon ska ta bilderna (för 40 000:- eller vad det nu kostar).

Visst är en skjorta från YSL säkert fin


Stolsöverdrag med monogram är väl en bra idé


Kan inte ens gissa vad en specialdesignad Caroline Castigliano-klänning kostar


Eller en sån här middag


Gå på röda mattan som blev vita mattan är superromantiskt


Och att åka i en Rolls Royce, mmm!


Bara den lilla blingdutten kostar 6,95. Ta det gånger antalet gäster, så har du redan där flera hundra kronor.


Bröllopsmiddag på Operakällaren


Och häst å vagn "hör ju till"


Supertjusigt
Champagne i riktiga glas (eller annan "fin" dricka)
Ring från Cartier
Brolle eller annan favoritartist [Real Group eller Rgimor Gustafsson] som sjunger på vigseln
Ja, det finns tusen och en sätt att sätta sprätt på en ofantlig massa pengar. Och visst vill jag väl på ett eller annat sätt ha allt ovanstående. Särskilt när jag ser bilderna! Men vad vill jag EGENTLIGEN? Visst, ett classy bröllop vill jag ha, men också ett trevligt bröllop, ett stressfritt bröllop, ett bröllop som inte kostar som kontantinsatsen till en lägenhet, och framförallt en bröllopsdag som finsn kvar i mitt minen osm en lycklig dag. Det kan man inte köpa för pengar. Och jag tänker inte försöka. Nu är det verkligheten som gäller, inte drömmen.

0 kommentarer: