måndag 26 januari 2009

Kärleksförklaring med omskrivningar

Det här går ut på att man ska säga vad/vem inom respektive kategori som ens älskling liknar mest och varför. Kan bli kul om jag kan vara kreativ och smart!

Movie star
Han är helt klart min Mr Darcy!


Place
Mitt hem. När jag träffar honom känns det som om jag har kommit hem.


Sport
Undervattensrugby! Inte bara för att han har varit med i landslaget, utan för att han är som ett okänt nöje man knappt trodde fanns.


Cartoon Figure
Superman. Lois Lane är så kär i honom. Och så är han så stark och snäll och hjälpsam och räddar folk.


Season
Precis som min favorit är den när en årstid går över i nästan, är Mikael det också -- det finns alltid något nygammalt att upptäcka och bli glad över.


Color
Ett spektrum. Mikael är inte en enda färg, för han kan vara olika saker beroende på omständigheterna och beroende på vad jag behöver. Han kan vara röd och passionerad men också rosa (känslig och gullig). Han kan också vara blå (cool och tålmodig), och grön (mjuk och pålitlig). Han är sällan svart (ilsk) men ganska ofta vit (renhjärtad). Han är aldrig beige (tråkig) men ofta grå (bekväm). Han är emellanåt rätt gul (energisk) men aldrig senapsgul (spyfärdig).


Animal
Det sa jag redan på nyårsafton -- en bisonoxe: stor och stark och ramlar inte omkull om jag springer in i honom. Och så hjälper de indianerna att överleva (=mat). Och hålla sig varma.


Food
Potatis. Basföda. Man kan variera det i oändlighet men det smakar ändå tryggt och känt och pålitligt.


Car
En BMW. En svart, nyare modell av BMW utan svensk vintersnömodd på. Däremot ingen vräkig sportmodell för personlighetssvaga. Inget skryt, bara en motor som tar det mesta, och som spinner ljuvligt som en katt.


Shoe
En Christian Louboutin. Übervärdefull, folk säger att de är så bekväma och välgjorda att de kan springa ett lopp i dem, och så är den där röda sulan lite skrytsam: Kolla vad jag har :) Och jag har Mikael!!!

0 kommentarer: