onsdag 7 januari 2009

Den har kommit och är så fin!!!!!!!!!!!!

"Den" är alltså klänningen! TNT ringde på dörren bäst som jag höll på att försöka somna om efter att ha svettat ner mig på oerhört ohyggliga drömmar om små maskar som kröp in under huden, men det var en kär ringklockesignal!

Fick upp lådan efter mycket tålamodskrävande tejpslit (ville inte riskera att sticka ner en knivspets och göra hål på eländet!) och hittade:

* en styck liten handväska. Mindre än jag trodde.
* en styck klädgarderob att förvara klänningen i
* en styck underkjol med två tyllager och en ring. För liten i midjan, men annars bra.
* en bolero, oerhört välsydd, fast lite konstig passform, vilket antagligen var vårt eget fel för vi inte vet hur man mäter som skräddare gör
* en styck perfekt brudklänning! Enda "felet" var att det var för långt släp och att den kunde tas in ca 1-2 cm ovanför bysten. Antingen går det att ordna med snörningen eller så gör man ett litet fint sömnadsverk... Ska nog kapa släpet också. Skrev att jag ville ha antingen inget släp eller ett väldigt litet brush train, men jag tror jag fick det släpet som var på mönstret. Jag hade också bett om broderier istället för påsydda pärlor, och det blev jättefint! Alldeles jättevackert! Klänningen är viktigast att den blev perfekt, och de små åsikterna jag har om klänningen är riktigt små och det andra är lätt att åtgärda. En bra affär helt enkelt! Kan rekommendera Kina-klänningssömnad, helt klart, men kanske borde man ha mätt sig hos sömmerska för att boleron skulle suttit perfekt. Weeeeeeeeeeeeeeee!