måndag 3 augusti 2009

Rehearsal dinner

Påhejad av organisatoriska Camilla ikväll har jag tagit itu med min begynnande bröllopsångest genom att gå igenom Martha Stewarts To-Do-Checklist (på fem tätskrivna sidor. Jag har bockat av 5 av 96 grejer hittills...). Det hjälpte inte bröllopsångesten. (Rättare sagt sa hon inte just att jag skulle gå igenom MS-listan utan att jag skulle göra en egen, men ni fattar.) Så jag har numera en egen bröllops-Excel-lista. Men den är nog så lång!

In keeping with this information måste jag tyvärr meddela att the rehearsal dinner är inställd. Om någon behöver träna sig på att äta får de göra det hemma.

Vi har också för att skära ner på kostnader efter allvarligt övervägande bestämt oss för att försaka en särskild, dyr tårtspade och speciella glas att skåla i. Såna där som brukar ha spets och hemska rosetter och inskriptioner och som ska stå i ens vitrinskåp och samla damm resten av livet/äktenskapet.

Som alltid hoppas jag att jag inte sårar någon med min verbala spyende galla inför, i mitt tycke, onödiga bröllopstraditioner.

Skål!

0 kommentarer: