fredag 21 augusti 2009

Framsteg

Fick min nya bolero på posten idag. Köpte en från en engelsk firma på ebay för 400:-. Mer än jag betalade för min ursprungliga, men den sitter så konstigt så det var inte att tänka på, och jag hittar ingen annan i nån affär, förutom svindyra. Så nu är ett steg avklarat. Det blir nog bra när man har strukit den lite osv. Är frestad att prova klänningen igen med boleron på. Men jag ska inte slösa energi på det. Idag. Imorgon kan jag inte svara för just nu :)

Dessutom postade vi några långväga inbjudningar idag och ska dela ut resten på söndag. Satt uppe i förrgår natt och gjorde dem. Trodde inte det skulle bli så jobbigt att göra dem eftersom det bara var typ 16-17 st, men det känns som ett redigt projekt, nu när det väl är klart.

Dessutom är jag stolt över att jag lät dem vara. Jag köpte bara material till ca ett halvdussin extra, så när jag hade printat alla, kom jag på varför &-tecknet skulle varit på min rad och inte mellan våra namn. En annan sak fick därför inte plats så bra, och det blev inte perfekt. Men jag lät det bara vara och insåg att livet är bra mycket större och viktigare än mina inbjudningar, som ändå är rätt simpla DIY ju.

Nu ska jag gå igenom mina idé-mappar med blommor och skriva upp "måsten" och "vägrar" på min lista inför floristbesöket nästa vecka. Som väl är är jag inte hysterisk med vad det måste vara för blommor i buketten, bara de är billiga och i rätt färg. Och ingen brudslöja och ingen droppform och ingen übermodern konstighet.

Har snott den här inspirationstavlan från Perfect palette, som alltid har riktigt snygga inspirationstavlor i underbara färger.

0 kommentarer: