onsdag 5 augusti 2009

It's official!

Den här bloggen heter ju Vi ska gifta oss, och nu ska vi det!!!!!!!!!!!!

Tiden för vigseln är ännu oklar, ska förhoppningsvis åtgärdas imorgon när M ska vara i templet, men det blir lördagen den 12 sept. Vi är så glada att det äntligen ska bli av!

Mikael är i kontakt med sin mäklare och ska sälja sin lägenhet. Eftersom den är i två etage med trappa i mitten har han omtänksamt nog insett att jag inte tycker den är idealisk att bo i. Vi ska först bo hos mig, för att inte behöva bära flyttmöbler på bröllopsdagen, och sedan i mån av ekonomi köpa en fyra i det här området.

Min hälsa (rackarns elände!) påverkar även själva bröllopsdagen. För vi har fått inse att jag orkar bra lite nuförtiden. Och eftersom jag inte vill att Mikaels fru ska må skräp de två första månaderna han bor med henne på grund av att bröllopsdagen var överplanerad, så ska vi bara ha en tempelvigsel och en liten, intim middag med de allra närmaste. Det blir tyvärr ingen mottagning där jag annars hade kunnat trippa runt till allmänt beskådande.

Jag är så excited att berätta det här att jag sitter vid datorn fastän det finns ett djur här inne som jag inte vet var det sitter (brukar döda allt sånt fort). Det är ett sorts brunt nattdjur som flyger fort och ser ut som en fet luddig geting i utvecklat tillstånd men som en liten skalbagge i hopvecklat tillstånd. Han kan sitta under sekretären men jag har gått runt och vispat med flugsmällan lite överallt och han har nog somnat för jag fick inga reaktioner.

Hur som helst, Mikael har varit här ikväll och vi har haft ett mycket effektivt bröllopsplanerarmöte. Vi har i princip bestämt allt nu. Vissa saker ska GÖRAS också, inte bara bestämmas, men det känns i alla fall klart att ha ramarna färdiga. Det känns fortfarande svårt att gå till floristen och bestämma hur min bukett ska se ut, eftersom jag gillar så förfärligt många olika sorters buketter. Kanske sätter in mina favoriter här senare och ber om smakråd.

De av er som är trogna läsare men som inte är närmast sörjande tackar jag för visat intresse och hoppas ni tycker mina bröllopsskriverier är intressanta ändå, fast ni inte får komma och bese brudparet. Det är min hälsa! Jag kommer att få feber och värk av bröllopsdagen som det är. Det går inte med mer. Jag är ledsen.

Jag kanske kan återkomma med ett hejdundrande 40-årskalas nästa år istället!

2 kommentarer:

Stina sa...

Grattis! Vad bra att ni hann inom ett år efter förlovningen =) Nu kan du sätta in den där nedräkningsmojängen igen =) Kram!!

Dorro, Myran och Mikael sa...

Grattis! Vad glad jag blir att det äntligen är dags. Tempelvigsel och middag för de närmsta låter som en underbar bröllopsdag tycker jag. De viktigaste personerna omkring dig för att fira din och Mikaels lycka. Det kan inte bli bättre.

Underbart!