måndag 8 december 2008

Tiden går

Om tre dagar är det tvåsiffrigt till bröllopet, inte längre tresiffrigt. Det var 120 dagar senast jag kom ihåg att titta och nu står det 102. Ja, det är sant som det sägs, att tiden går fort!

Har äntligen lyckats hitta en Western Union-agent som faktiskt låter mig betala. Så nu är Brudklänningen betald. Har också köpt en väska för $7,90, som eventuellt är lite vääääääl mycket. Men en brudväska måste man ha (särskilt om man är väsktokig som jag) och om den ser helt hysterisk ut kan jag kanske ta bort lite. Man måste ha nåt att gömma läppglans och Alvedon i. Och SAX! Ellen sa nyss att hon var nöjd med allt på sitt bröllop utom "dillen" i håret, som vi skulle till att klippa bort 5 i 11 men vi kunde inte hitta nån sax.

Om nån av er saknade nåt på er bröllopsdag som man kan få plats med i en väska, kommentera gärna, så ska jag lära av era misstag! Eller om ni hade med er nåt som ni verkligen använde.

Anyway, här är väskan. Brudväskor brukar inte kosta under en hundring, så jag är ändå nöjd. Det är den vita såklart. Kanske man måste ta bort lite tyll... Eller åtminstone sy fast den lite så den inte är så bullig. Vi får se.

2 kommentarer:

Rob & Ellen sa...

Jag tror att du måste ha klistrat in fel bild av väska, för den du visade var så gruvligt ful så det kan bara inte vara den. V.g. ersätt med rätt bild tack...

För övrigt tipsar jag om läppstift/läppglans. Johanna räddade mig på bröllopet typ hela tiden, tack och lov, men det saknade jag annars.

Stina & Mattias sa...

Hahaha! Vad härligt brutalt ärliga ni är mot varann! =)