onsdag 10 december 2008

Miscellaneous

1) Ska INTE ha ett sånt här foto.


2) Med tanke på hur finklädda gästerna kommer att vara (ahem!!!) börjar jag fundera på att inte bara fånga deras kläder utan även deras skor på bild. Det vore lite coolt att ha en gästbok med den sedvanliga lyckönskningen samt ett foto av paret/personerna, och sen ett av derars skor. Übercoolt. Dock inte som dessa. Det är inte så imponerande skodon vi har att göra med här. Eller snarare: Är det pyjamasbyxor gästen har på sig???


3) Är inte så säker på det där med tårta. Men en sån här skulle kunna slinka ner.


4) Visst ser det här ut som nån IKEA-lampa som de har tagit bort sladden på??? Budget-idéer i all ära. More power to ya.


5) Börjar märka att jag har pippi på kristallkronor.


6)Många hittar på (läs: gör) egna örhängen till sina bridesmaids, eller hårprydnader. Det är en lite rolig idé. Som jag möjligtvis hade kunnat anamma om jag hade haft ett hiskeligt amerikanskt bröllop med 6-8 bridesmaids i likadana outfits. Nej, förlåt, jag ska inte kalla dem hiskeliga. Men om jag hade haft några bridesmaids hade jag kunnat tänka mig att tillverka någon sån här hårprydnad. [Nu drar mina nära och kära kvinnliga vänner en lättnadens suck över att de slipper komma med en tupp i håret på mitt bröllop.]


0 kommentarer: