måndag 8 december 2008

Favors -- världens bästa idé

Hade bestämt mig för att köpa favors till alla middagsgäster. Hos brudklänningsföretaget fanns det pärlsmycken (Kina är tydligen lite känt för sötvattenspärlor) till rent fantastiska priser. Förutom armabandet med mellandelar av M som jag har visat här förr skulle jag även köpa ett smycke var till alla kvinnorna. Priserna var som sagt helt otroliga och det hade blivit så coolt! För en eller två dollar kunde man få FINA grejer! Men som sagt, det var en minimigräns på 200 st, grr, så jag fick glömma den tanken. Men vad hittar man för en tia som är värt nåt, som ser fint ut, och som är roligt att få? Hittade en dollar-store på nätet där man kunde köpa nagellack för 0,56 om man köpte 24 st. Plus frakt, och det känns löjligt att köpa B-nagellack i en färg man bara ser på dataskärmen och skicka dem över halva jorden. Ullared har säkert billiga nagellack, men de är säkert värdelösa också. Och ett nagellack känns så fattigt. Ni ska veta att jag verkligen har funderat!!! Vad får man för en tia??? Ingenting! Och en tjuga istället blir inte mycket mer per person, men plötsligt kostar det 500 spänn istället för 250:-. Egentligen vill man ju ge männen också, men då blir det en tusing. Aaaaaaargh!!!

Men nu har jag kommit på, helt själv, med viss inspiration från någons blogg som inte alls har med favors att göra, vad jag ska ge gästerna. Det är en helt GRYM idé!!! Det är sååå synd att jag inte kan avslöja det här, för det är verkligen en bra idé. På tre olika plan :) Ett miljöplan, ett välgörenhetsplan, och ett presentplan. Det ni! Och presenten är inte tråkig att få heller, så det är inte en lapp där det står att jag ha köpt ett träd i regnskogen eller nåt sånt. Weeeeee!

Dessutom behöver jag inte köpa fina organzapåsar till hutlösa priser eller fula till lga bpriser (det är ungefär de varianterna jag har hittat hittills). Bara lite fint inslagspapper. Lite å lite, rätt mycket faktiskt, men det är ett kärt besvär.

[slipper organzapåsarna]

0 kommentarer: