onsdag 10 december 2008

Pynta sig hit å pynta sig dit

På bröllopsdagen ska jag ha på mig följande:

* tiara

* vigselring :)

* halskedja i silver med separat fin berlock som jag har fått av Mikael. Det är som tre runda ringar som glittrar. Det är inte en vardagsberlock utan en riktigt fin.

Ska jag ha örhängen också? Det sägs ju att man inte ska klä på sig alla sina juveler utan låta en eller ett par tala. OK då, om jag alls tar några örhängen så blir det bara enkla studs.

Men jag kan faktiskt inte stoppa där. Jag är ju tokig i armband och vill gärna ha nåt snyggt armband. Det med mellandelar med M ska jag väl sluta tjata om snart. Jag hittade nåns armband (hon hade köpt det på eBay) som hade varit helt perfekt till mina övriga smycken, men det är ju redan upptaget. Och kanske det är lite för presumptuous för min smak också.Är också lite sugen på ett armband med något rosa på, som nåt sånt här:

Det skulle vara min Rosa bandet-statement för Terez. Jag gillar idén med eBay (som detta också kommer ifrån) för det är småföretagande från sina allra bästa sida.

Sen ska jag ju ha en väska också, men det talar vi tyst om ett tag.

Sen vill jag absolut ha en cerise cashmirpashmina om det blir lite kyligt och ett cerise paraply om det regnar. Båda är tyvärr lite troliga med tanke på datumet. (Och trots att den på bilden är fin, blir det kanske lika gärna en stor halsduk i äkta polyester från ICA Maxi som jag såg i perfekt nyans. "Platinum on a penny.")


Men den nya trenden, att ha färgade brudskor, ska jag däremot inte anamma. Men däremot är innersulan på mina vita platta skor alldeles bebisrosa. Kan däremot bjuda er på några exempel på just färgade brudskor. Dem har jag snott från polkadot bride, där också källorna finns.

0 kommentarer: