måndag 27 oktober 2008

Åsikter, tack

Jag har ju inte långt hår. Visserligen kan man köpa löshår a la Jessica Simpson som visserligen Ken Paves har satt sitt dyra namn på på ebay, men...

Eftersom jag har blivit tjock som ett huuuuuus nuförtiden (adjöss BMI 18,2, hej BMI 27) måste jag uppväga det med att känna mig grymmesnygg på andra sätt. Håret är ett sånt sätt. Ni vet ungefär hur jag ser ut i håret.


Det här er egentligen min drömfrisyr, men den funkar inte, dels för hårlängden men också för att jag har så smalt antikte och litet huvud. Det måste till lite volym på fler ställen än bara somn här på bakhuvudet.


Olika alternativ. Ska jag ha "utsläppt" hår men extra fint fixat? Tiara på huvudet?


Eller är det snyggare med en uppsatt frisyr, som nog går att ordna med lite fuskhjälp? Jag har å andra sidan aldrig uppsatt hår, så jag blir inte riktigt lik mig, men ska ju vara extra festlig på bröllop.

Det här beslutet har jag inte kommit så långt med som med blommorna, men ni kanske kan bestämma mig :) Jag vill hellre ha tiara än blommor, och jag vill inte ha slöja (för tungt att bära för nacken).

Den här frisyren hette t o m kort hår i bruduppsättning (snygg, fast jag vill ha den med lite mera luft under vingarna)

2 kommentarer:

Rob & Ellen sa...

Helt klart utsläppt och fixat med tiara. De "korta" frisyrerna som är uppsatta har de valt modeller till som passar extra bra i uppsatt. Face the facts, har du lyckats med någon bra uppsättning någon gång? Tveksamt (sorgligt men sant). Visserligen är en bra frisör guld värd men de kan ju inte gärna ändra på din huvudform... Eller varför inte rastaflätor? Eller mohawk?

Villeosagamamman sa...

Nä, får ta å ringa dig nu. Har inte haft tid eftersom jag coachat ett bröllop i fredags. *fnissfinss* Men det är så mycket som jag vill höra om med era planer å dina tycken!

En väldigt välklippt korthårsfrisyr som man fixar till en riktig korthårsfestfrisyr med tiara, det håller jag på. Skulle klä dig, du blir tjusig men ändå dig själv.

D köpte sin tiara (som du f.ö. skulle klä ypperligt i), på en nätaffär som var kanske halva priset mot brudaffärerna i stan. Tipselitips.