måndag 20 oktober 2008

En sak klar!!!

Kollade igår på Martha Stewarts bröllopsplaneringssida, men fick värsta hickan av SEX SIDOR grejer att göra. Valde att kopiera bara det viktigaste så man inte står där och kommer på att man har glömt underkjol t ex.

Jag har i alla fall det glädjande beskedet att en första sak är färdig. Skorna! Jag köpte ett par vita snygga skor för några år sen som jag såklart inte har använt mycket (hur ofta är det så fint väder att man har vita skor på sig???). Ellen hade dem på sitt bröllop, och dem ska jag ha. Gratis också, det är väl det bästa! De är rätt sköna, och inte så farligt höga. Det blir nog bra. Fast de är ute i förrådet så jag tar inget foto just nu.

Det enda skulle vara om man egentligen vill ha platta skor så man inte får ont i fötterna. Men då måste man ju ha bestämt det från början så klänningen inte släpar i marken om man tar bort klackarna...? Fast å andra sidan., vita lackskor blir väl som en våtvarmt omslag... Men de var söta.

Annars finns det t ex såna här att välja mellan, och jag är inte en sekund frestad. Känns bra. Mina är precis lika snygga. Pengar att lägga på nåt annat istället.
0 kommentarer: