torsdag 23 oktober 2008

Make-Up Store, erfarenheter?

Hej. Om NÅN som läser detta har hört om nån som har hört om nåns systers kompis som har sminkats på Make-Up Store, kan ni inte kommentera lite snabbt då? Var det bra? Dåligt? Vad i så fall?

Nån på nåt bröllopsforum hade sagt: Varför går man inte bara en sån där sminkkurs på Make-Up Store för 500? Så får man med sig grejer för 500:- också.

Jag undrar ju om man rentav kan boka in en konsultation samma dag, så har man sminket löst till en bra penning.

Det låg nämligen en Make-Up Store precis bredvid Två Hjärtan, och vi gick in. I just den affären vi var inne i idag var det ett par tjockt beigespacklade unga damer som spatserade omkring, men de sa att "kursen" går ut på att man blir lärd hur man ska sminka sig, och att den som gör det är utbildad kosmetolog.

Men det är väl ändå inte samma sak som när de anlitar världskända sminkartister för make-overs i Oprah. snygg vill jag bli!!!!!! Vem gör det för 500:-?

Om nån har några andra tips på hur ni eller nån ni känner gjorde, skulle jag hemskt gärna höra av er.

3 kommentarer:

dorro sa...

Jag har inga erfarenheter av sånt här men jag kan tänka mig att det inte spelar så stor roll vilken av alla sminkkedjor man går till. De är alla duktiga så det gäller väl att välja det mest prisvärda. Själv blir jag sminkad och ordnad av Katrin.

Sååå många beslut...

Villeosagamamman sa...

I'm all yours too... Jag har många vackra brudar på mitt samvete ;) .

Hur som helst skulle jag inte satsa på att bli sminkkursad på den stora dagen. De känner dig ju inte och kanske målar dig så att du inte känner dig som dig själv. Investera i bra smink är smart, och sen låta nån man har förtroende för sminka hemma i godan ro på dagen D.

Rob & Ellen sa...

två ord: Ninnis svägerska.
Värt vartenda öre.