tisdag 4 november 2008

Pynta Mikael

Mikael ska ju också pyntas. Jag lägger ner lite kraft på det, så jag är säker på att han blir finare än bara med söndagskostymen på. Vet inte om karlar fattar att de också måste pyntas.

Men hyra grejer är dyrt. 1500:- får man i alla fall punga ut med. Grr! Har försökt hitta om några av mina Kinaställen gör roligare festkläder än kostymer, men jag har inte haft nån lycka. Däremot har jag sett hur de ofta har vanlig skjorta och nån lite tygaktigare slips (det heter säkert nåt fint som plastrong eller så) och så väst under kostymen. M har ju två prima kostymer som han kan ha bägge två. Om de pyntas lite.


Däremot hittar jag ingen som hyr ut bara västar, och har bara hittat stickade västar på La Redoute mm och fyra olika men inte nog snygga på Marks & Spencer... Men det brinner inte i busken än. Vi hittar nog nåt ursnyggt.

Färgschemat är ju lite bestämt. Det blir cerise å sånt. Floristen vi besökte (fast jag ska gå till fler!!) tog 195:- för en corsage. Nä, då gör jag en själv! Eller vad tror ni om att Grodprinsen själv har denna som corsage? Jag tror han går med på det ungefär lika mycket som han går med på att ... jag opererar mig till kille före vigseln. Men visst är den dundersöt!!! (bilden snodd från nån av mina kinasajter)

Den skulle vara sååå söt om den satt på ett corsage-löv bredvid en liten blomma.

0 kommentarer: