onsdag 12 november 2008

Nytt namn

Härom dagen gick det upp för mig att jag faktiskt ska byta namn. Kändes helskumt! Jag tränade mig på att skriva Anja Olergård och det gick sådär. Första gången blev det Anja K ändå, av bara farten, och sen ansträngde jag mig att bestämma själv och inte låta pennan styra, och då gick det. Fast det såg underligt ut och kändes inte som min namnteckning. Här har man ju haft sin namnteckning sen man var tonåring (dvs ca 20 år) och så ska man hitta på ett nytt sätt att identifiera sig. Man ÄR inte sin namnteckning, men ni fattar.

Och bara för det satt jag imorse i sängen och sa Anja Olergård ett par gånger, för att vänja mig. Det låter fortfarande inte som om jag skulle kunna vänja mig vid att heta det, men jag vet att gifta folk gör det, så jag antar att jag inte är något onormalt exemplar (vad den saken anbelangar i alla fall) och det nog går bra det också.

Annars har dagen varit rätt tom på bröllopsaktiviteter. Om det inte räknas hit att ha varit på Diabeteskväll som Anhörig :) Mer om det på Ueberserioest.

1 kommentarer:

Rob & Ellen sa...

Vadå, Kolergård låter väl hur bra som helst?

Koolio