torsdag 27 november 2008

Lite pust

Ellen (och fler -- jar börjar glömma vem som ger vilket specifikt råd, men ta inte illa upp för det, jag ska följa alla även om jag glömmer vem författaren är) har varnat mig för att inte hålla på så mycket med bröllopet att det slutar att vara roligt.

Hmm. Bebisellen är klok... jag har nästan kommit dithän. När jag hade bestämt klänning och vem jag skulle köpa den av var jag rätt glad över att inte behöva titta på fler klänningar. Men nu blev det ju inte så enkelt längre. Dels var det en hemlig sak som de inte kunde tillhandahålla (om jag inte köpte två brudklänningar... vad jag nu skulle med det till), och så får jag ju inte köpa frakten via Air mail utan bara via kurir, vilket kostar mig kanske $60 extra. Tappade liksom orken då.

Men så igår kom jag på att det kanske inte ska ses som en motgång det här, utan som ett sätta att få det ännu bättre. Det finns fler som bara har klänningar än som har snygga boleros också, och kanske löser sig klänningsproblemet med att jag hittar ett fint mönster på bolero, som jag kan sy själv, och så kan jag köpa klänningen från den sajten som har billigast snygg klänning, inte från den som har billigast snygg klänning kombinerat med billigast snygg bolero.

Så idag ska jag till syaffären i VH centrum. Kommer inte ihåg i vilken grad man skulle kunna tänka sig att hitta mönster där, men jag ska i alla fall prova. Sen vet jag inte om jag borde bege mig till de stora brudaffärerna inne i stan och kolla. Och/eller till Debenhams, där jag i alla fall minns att Camilla köpte sin slöja. I London har de massor av brudgrejer på Debenhams, men jag vet inte hur det ligger till med affären i Stockholm.

Jag måste vara sjuk! Det känns som ett arbete att gå och fönstershoppa ovanstående, inte som ett nöje!!!!!!!!!!

Får se till att pussa M ordentligt, så alltihop börjar kännas som ett nöje igen.

1 kommentarer:

Rob & Ellen sa...

SY själv?

Kommer du ihåg hur du blir när du syr? Det gör jag.

Råd nummer #114: SY INTE SJÄLV. Det är stressigare än det låter.

Lägg energin på att njuta istället.

/den ack så visa bäbisellen