lördag 15 november 2008

För den pysselGALNE

Martha Stewart har en egen craft store där man kan köpa diverse pysselsaker. Vad sägs om att göra en egen bukett, så att man inte behöver kasta ut sin riktiga till de svältfödda fröknarna. Kostar bara $14,99, men den ovärderliga glädjen av att ha gjort en egen blomma får du gratis på köpet... [Ja, jag är sarkastisk. Inget fel på pyssel, men det finns ju normalt pyssel och pysselmani.] Fast medge att buketten är snygg! (Det är bara så att när vanligt folk ger sig på att göra den ser det inte ut som när Proffspysslarna och Stylisterna har varit på den, men det är en annan femma.)När jag letade efter en bild av en brud som kastade sin bukett hittade jag en blogg som heter African American Brides (att en stor del av USA skulle sätta all saliv i världen i halsen om nån startade en blogg som hette Caucasian Bride är en annan historia, och en annan blogg, tillika en som jag inte tänker skriva i alla fall) där det stod om olika sätt att kasta buketten. Fattar ni, olika sätt att kasta buketten! Jag älskar USA, men ibland har de bara för lite vettigt att sysselsätta sig med!

Däremot hann mina ögon fastna på ett av sätten: Istället för att kasta buketten till vargarna bestämmer man sig för en av sina ensamstående gäster som man hoppas kommer att gifta sig härnäst, och ger buketten till henne och berättar för gästerna varför man har valt just henne. En uuuuunderbart söt idé! [Inte för att jag är osjälvisk nog att ge bort min brudbukett, men ändå. Man kan ju ha nån annan bukett om man vill incorporate den här detaljen.]

Ett annat alternativ tyckte jag också om: If the number of single guests at your wedding will be limited, why not honor the married couples that are present? You can have the DJ or bandleader have the couples that have been married five, ten, fifteen, twenty, and so on, years stand up. The couple that has been married the longest is then presented with the bouquet.

0 kommentarer: