fredag 14 november 2008

Bara en kvar!

Jag är stolt och glad och pirrig! Jag har (denna gång främst med Ellens hjälp, tack!!) äntligen bestämt mig för vilken brudklänning jag vill ha! Det är slut med Bitte hilfe... När man sover på saken och funderar på saken så blir det klarare. Det var det där med att välja ut favoriterna, analysera dem, och ta bort -- först från 13 till 8, och sen faktiskt i ett svep ner till 3 och i svindlande hastighet ner till 1 -- som funkade. Förutom att det blev "rätt" klänning, var det faktiskt också från det försäljningsstället jag helst ville ha, eftersom det finns annat där som jag ska beställa också och nu kan jag samfrakta klänningen med det andra. Nu ska jag bara maila "Jack" och gå igenom några frågor och detaljer om klänningen, och besluta vilken underkjol som blir bäst. Jag är såååååååååååå spänd och lycklig!

Och just det, ta mått också! Egentligen ska man ha underkläderna på sig som man ska ha på bröllopsdagen när man mäter sig, men jag är inte klar med det än. Det får bli lite som det blir. Men eftersom klänningen har snörning bak kan man pressa in fläsket så som det passar.

Bara för att läska er, sätter jag in två av dem det INTE blev. Jag ska ha en bolero till, om ni undrar.

P.S. Bröllopsdatumet är lite oklart -- IGEN. Fler amerikaresenärer. Väntar med spänning på besked om när det var aktuellt.

2 kommentarer:

Monica sa...

Good for you, som man säger där borta på andra sidan pölen... Spännande att se din smak och så ser jag fram emot att få se den klänning som var starkast in i mål!

Villeosagamamman sa...

Öjöj så nyfiken jag blir.

Måste dock varna och tala om att när D satte på sig den rätta bröllopsBHn vid en av klänningsprovningarna så fick sömmerskan sy om massa sömmar runt bysten för det gjorde så stor skillnad att hon bytt bh...