torsdag 10 september 2009

Stoppa klockan!!!

Jag har för mycket att göra. Eller rättare sagt så känns det så. Jag vet inte om det är sant. Men stressad är jag. Har för många påminnelselappar på skrivbordet och hela matbordet är fullt av "stuff". Samt hallväggen full av kassar.

Igår natt hade dock Mikael och jag ett litet gulligt samtal som inte handlade om bröllop och jobbstress och detaljer och word-filer utan bara om att vi älskade varandra och längtar efter att sova bredvid varandra. Det var som en oas i denna planeringsöken (vill säga -djungel för öken låter tomt, men det finns inga oaser i djungeln så hela liknelsen blir fel. Ni fattar) och jag fick ner både blodtrycket och hjärtslagsfrekvensen eller vad det heter.

P.S. Nu har mamma och pappa varit här och hämtat alla servetter och duttlar som låg på matbordet. Inte alla, men dem vi ska använda. Pappa har ställt fram min tunga symaskin så jag kan sy om underkjolen. Fast nu måste jag göra mig i ordning för att åka och hämta ringen med Mikael.

1 kommentarer:

Stina & Mattias sa...

En fråga - vad händer med den här bloggen nu, försvinner den helt eller byter den bara namn? =) Efter att ni publicerat alla ursnygga bröllopsbilder såklart.. =) Det känns så spännande tycker jag! Vill så gärna se din klänning, den är säkert jättevacker. Jag gillar ju din smak. =) (Du har väl bestämt dig för att använda den hoppas jag?!) Stort grattis och lycka till både med vigsel, middag och sovandet, haha =) Du förtjänar allt det bästa. KRAM!!