tisdag 1 september 2009

Dekorationsidéer

Här kommer fler skrotade idéer som är för bra för att bara gå till spillo sådär utan uppmärksamhet.En mobil av fjärilar av boksidespapper. Tre ljuvligheter i ett!


Den här idén hade jag faktiskt tänkt använda, men det blir för jobbigt. Som allt annat :) Eftersom jag är tjock och känner mig lite self-conscious för att stå i centrum, sa Rebecka att man kan koncentrera sig på att fira kärleken, inte bara vår kärlek, på bröllopsdagen. [Hon är så klok.] Hur fint hade det varit att ha alla gästernas bröllopsfoton arrangerat på nåt fint vis? Kan dock vara känsligt. Det finns ju tre ogifta (Mikaels barn) och kanske, vad vet jag, nån som har det svårt i sitt äktenskap, fast det tror och hoppas jag inte, bland gästerna. Men det är en grym idé allthesame.


Om vi skulle använt oss av bordssiffror eller sånt och jag hade varit lite mindre humanist, hade jag tyckt det här var en rolig och personlig idé.


Det här är anledningen till nesan jag fått utstå varje gång jag diskat en glasburk i diskmaskinen och ställt in i mitt hörnskåp. "Den kan komma till användning på bröllopet". Men se, så enkelt och så vackert. Fast lite tidsödande. Jag inser nu att allt tar tid!!! Även sånt som ser "ihopslängt enkelt" ut.Och här är varför jag har sparat diskade konservburkar i samma skåp i ett halvår. Tapet runt, och hej och hå, superstiligt!


Annars kan man gräva fram massor med kristall- och glassljusstakar och använda som dekoration. Så enhetligt och minimalistiskt, på samma gång som det säkert blir väldigt stämningsfullt


Hade vi haft italienskt tema på bröllopet skulle man gott och väl ha kunnat dekorera borden med tomater och crostini. Eller heter det grissini? Vad är det egentligen för skillnad? Snyggt är det i alla fall. Och finurligt, om maten dröjer :)

1 kommentarer:

Tobias sa...

crostini är ju små skivor man lägger pålägg på (tror jag). gillar bröllopsbild-idén. jobbig att få ihop men kul!!!