torsdag 10 september 2009

Lycka från flera håll

Har varit och hämtat vigselringen. Den är sååååå fin och jag är så lycklig. Det är skönt att jag snart får ha på mig den. Jag gick och klämde Mikael i fickan (inget ekivokt) hela kvällen. Nej, inte hela kvällen, bara fyra gånger...

Sen blev jag glad för Stinas kommentar också. Hon låter misstänkt lik ett fan :) Och ja, jag ska ha klänningen. Som väl är har jag gått ner 12 kg, så jag är i alla fall inte lika smällfet. Och vad ska hända med den här bloggen?

1. Bröllopsfoton. Till leda. Jag/vi kunde ju inte bjuda alla vi ville (och det blev för jobbigt ändå, så beslutet känns bara mer och mer rätt ju närmare bröllopsdagen det kommer) så det ska sättas in redigt med foton. Sen kan det ju hända att det blir bröllopsresekort att sätta in också. Jag kan nog hålla detta vid liv ett tag!

2. Sen har jag sparat en rent oanständig mängd foton som jag har kategoriserade dels enligt färger, att göra inspirationstavlor av, och enligt kategori som inspiration till mitt eget bröllop, och som jag kan publicera. Så jag har nog med material för att den här bloggen ska leva vidare tills ni tröttnat på den. Planerar visserligen dock att utöva viss självdistans och kan inte se mig själv skriva bröllopsinlägg om tre år eller så.

P.S. Mikael skrattade åt mig idag. Inte elakt eller patronising, men som att jag är lite tokig. Jag hade nämligen planerat att han och jag skulle ta kort i tempelträdgården en timme före vigseln. Han tyckte jag var tokig som trodde att jag kunde gå och stå i en timme. Arrgh! Han har ju rätt!!! Måste räkna ut hur vi gör detta. En väska med lösgodis? 10 minuter foto, 5 minuter ligga ner?

2 kommentarer:

Hanna sa...

HURRA för massa bröllopsbilder!! Vi som inte är där fysiskt, men ack så väl i anden, vill se Allt!

Ta inte ut dig nu, och jag hoppas du kan se tillbaka på er dag och vara nöjd med precis allt.

Stor kram.

Veronica Berglund sa...

Jag tänker på dig idag och hoppas det blir en så underbar dag som du hoppats!! MÅNGA bilder vill jag se så vi oxå får njuta av underbara dig!!
Många kramar Veronica