söndag 3 maj 2009

Sminktrilsk

Jag har världens konstigaste läppar. Sanne, som är "röda läppar" personifierad, se själva från Fest-i-Nord 2000, även om det inte syns jättetydligt här,

tyckte Rödluveröda läppar skulle klä mig och trodde väl inte på mina protester om att rött läppstift inte blir rött på mig. Har ännu inte kommit på vad som blir Gwen Stefani-rött på mig.

Källa: Google
Åter till Sanne. Hon målade konstfärdigt mina läppar med sitt rödaste läppstift, det var på en Bollliad för hundra år sen, och mina läppar blev, precis som jag förutspått, illcerisea. Har försökt med brunröda läppstift och det lyckas sådär. Har även provat allt på hela H&M:s sminkavdelning i Borås men inget blev rött på mig. På handen ja, men inte på munnen. Jag tror lösningen är antingen nedanstående, ett eget förråd av 1000 färger att blanda friskt, eller att inte ha röda läppar när jag gifter mig. Det blir nog nr 2, eftersom rött ändå inte är "vår bröllopsfärg".

Källa: Jessica R Strickland

Idag var det förresten några små barn som gifte sig, och vi tjuvkikade på dem i Gubbis när M lämnade Thomas plånbok. Sen, medan ringceremonien pågick, glodde vi på dekorationerna i kulturhallen och skämtade om att antingen skära oss varsin tårtbit eller åtminstone skära huvudet av the cake topper. Men det var blommor på bröllopstårtan, så det blev inget skuret. Men jag kände för att gifta mig.

P.S. Självklart måste man inte ha röda läppar när man gifter sig. Det här var väl bara ytterligare ett dumt fall av längtan efter det ouppnåeliga.

3 kommentarer:

Rebecka sa...

Måste man ha röda läppar som brud...?

Anna Linda sa...

ha! då är vi två med läppar med egen personlighet. sagt till fler än en makeup artist: nej, inte läppenna på mig då kommer det bli fel balans, jag lovar, men de bara: nej då, lita på mig, och sedan tar de ett steg tillbaka och säger, jaa kanske du hade rätt ändå. suck.

Anonym sa...

Men vad kommer det sig? Har för mig att jag till och med har överbehandlat läpparna till oigenkännlighset med foundation, men då blir det bara värre. Inget rosa i bakgrunden att mörkea det hela, så då blir det skräckcerise.