onsdag 22 juli 2009

What's in a name?


SvD berättar om ett osannolikt bröllop:

Vigseln mellan Kelly Katrina Hildebrandt, 20, och Kelly Carl Hildebrandt, 24, äger rum i oktober i södra Florida.
Den osannolika kärlekshistorien inleddes i fjol när en uttråkad Kelly Hildebrandt loggade in på Facebook. Hon skrev sitt namn i sökfältet för att se om det fanns några andra medlemmar med samma namn.
En träff dök upp: Kelly Carl Hildebrandt i Lubbock, Texas.
– Hon skickade ett meddelande där det stod "Hej, vi har samma namn. Ville bara säga att det är ganska coolt". Jag tyckte att hon var söt men tänkte också att hon lika gärna kunde vara min släkting, säger Kelly Carl Hildebrandt till AP.
Släktskapet kunde snabbt avfärdas och de kommande tre månaderna mejlade Kelly och Kelly varandra med jämna mellanrum. Mejlandet övergick till timslånga samtal för att sedan sluta med att Kelly Carl besökte Kelly Katrina i Florida.
– Till en början tyckte jag bara att det var en rolig grej. Jag hade ingen aning om att det skulle sluta så här, säger den blivande brudgummen till AP.
Några månader efter det första mejlet friade han och fick ja.
– Allt är guds verk, jag tror verkligen det. Han planerade alltihop så perfekt, säger Kelly Katrina.
Relationen har dock kantats av vissa problem. En gång tog en försäljare på en resebyrå sig friheten att avboka en av två biljetter som paret bokat i namnet Kelly Hildebrandt i tron att det skett en dubbelbokning.
Att formulera inbjudningskorten till bröllopet har heller inte varit det lättaste, berättar Kelly och Kelly och säger samtidigt att de inte har några planer på att föra sina förnamn vidare.

Kul historia. Ska söka på FB efter Anja Klarin. Jag har redan googlat mig och bara hittat en Anja Klarin-Henricson som är finsk doktor/ingenjör. Visserligen har jag en med bättre namn än mitt eget att gifta mig med, men nu är jag nyfiken. --
Japp, det finns en till Anja Klarin, i Kroatien. Vet inte vem av dessa två ljushuvuden som är min namne. Likasågott det.


P.S. Och för allt i världen: Man ska inte gifta sig när man är 20!!!

1 kommentarer:

Stina sa...

Ska och ska. Skriv ett inlägg om varför inte, det skulle vara intresant. =)