fredag 24 juli 2009

oh joy???

Klassiska stereotyper säger att män inte är lika glada som kvinnor, eller kanske inte lika entusiastiskt duktiga på att visa det.

I present to the court "Exhibit A."


Source: hemlighålls. ville ju inte driva mer än nödvändigt med nån.

Men allvarligt, om karlen inte ser gladare ut på sin bröllopsdag än som ovanstående, så undrar man om det är datumet, bruden, eller slipsen som är så fel. För nåt är det. He no have happy face!

Order till brudgummen: Se ut som om du inte plågas när du blir förbunden till mig för evigt. Typ dagens strängaste order. Och den borde vara självklar! Det borde lysa stjärnor och ip-adresser och kod i långa glittrande banor i en mans ögon på bröllopet, inklusive sagda herr Olergårds. Jag tror han måste läsa igenom den här bloggen från början till slut för att han ska få riktiga åsikter om saker och ting. Typ som att han gärna får ha roliga -- men übermatchande -- strumpor på sig. Och att skorna är viktiga. Shiny shoes. Att han ska le och se förälskad ut, vare sig folk fotar oss eller inte. Att han ska ooo:a och aaaa:a när han får syn på min första gången, och sen låta armar och läppar do the rest of the talking, it you get my drift, nisse. Och att ett kort där han tar mig på rumpan inte kan vara ett poserande kort framför templet där i bägge tittar glatt på fotografen, utan rumpkorten måste i alla fall se ut som om vi tror att vi är ensamma nånstans, även om vi vet att snubben fotar så vi håller in magen. You get my drift, nisse?

0 kommentarer: